Testimonials

quote.jpg

Med en solid basis i naturvidenskaben formår Peter at formidle indsigter, som ellers hører til i den alternative ende af skalaen. Netop det, at han tager afsæt i naturvidenskaben, gør ham til en vigtig brobygger; vi bliver mindet om, at den traditionelle naturvidenskab er meget rummelig og længe har beskrevet og indkredset de dybeste paradokser. At kunne det, gå fra de store sammenhænge til den enkelte celle - og bruge det bedste fra både komplementær og traditionel sundhedsforståelse - det kan Peter.

Mia Damhus
Farmaceut, Ernæringsterapeut DET, Forfatter, Institutleder
www.cetcenter.dk

quote.jpg

Peters indsigt i den nye tids biologi er både dyb og nuanceret. Han formår at gøre det komplekse tilgængeligt og anvendeligt. Det er ikke nogen let opgave at formidle resultaterne fra den nyeste forskning, men Peter formår at gøre det levende og underholdende. Hans stil er uhøjtidelig og ligetil og så giver han praktiske eksempler på konkrete anvendelsesmuligheder i den daglige praksis som behandler.

Sebastian Nybo
Foredragsholder, Forfatter og Erhvervspsykologisk Rådgiver
www.sebastiannybo.dk

quote.jpg

En øjenåbner for den nysgerrige sjæl!
Fantastisk vidende, inspirerende og humoristisk forelæser. Peter forstår at finde den røde tråd i et stof der er nyt for mange og komplekst for de fleste og illustrerer pointerne med eksempler, metaforer og demonstrationer. En fin balance mellem det klassisk videnskabelige og den nye tids biologi.
Kan anbefales alle der søger en dybere forståelse af virkeligheden.

Nikolaj Sorgenfrei Blom
DNA-forsker


Anmeldelser

Anmeldelse af kursusserien
EN NY TIDS BIOLOGI har fået en fornem omtale i bladet Massør Nyt, der udgives af Foreningen Danske Fysiurgiske Massører.

Læs anmeldelsen her >

 

Anmeldelse af foredraget "Sådan har du aldrig set verden før"
Chefredaktør Hanne-Luise Danielsen deltog i foredraget i Dome of Visions i København i november 2014.

Læs hendes anmeldelse her >

 


Udtalelser

quote.jpg
 


På alle oplægsserier får deltagerne mulighed for at give feedback via et online evalueringsskema.

Jeg havde aldrig troet, at kvantefysik og min bevidsthed kunne rumme hinanden, men Peter gjorde dette "big bang" muligt. Det er som om min hjerne har fået udfyldt et .... tomrum. Så kursusrækken "En ny tids biologi" har på fineste vis koblet det umulige med det mulige og jeg ser nu meget klarere, at det vi er blevet givet, skal vi værne om.... Noget ER større end os og det er synd for den som ikke kan få øje på det.
- Marianne Dahlquist

Undervisningen var levende, forståelig og flot illustreret af film og billeder. Interessant med videnskab og tal, men MEST interessant at se kroppes væv/celler og funktion i levende billeder! Det gav VIRKELIG  viden til forståelse i sygdom, helbredelse og behandling . JA, der var så unævneligt mange illustrationer, som nu skal bearbejdes i hjernen til praksis ud fra forståelsen.
Fint kursus materiale OG nødvendigt til at bearbejde og erindre det hele.

- Dorthe Petersen

Fantastisk godt fremlagt. Svært emne lavet enkelt og forståeligt, Flot.
- Conni Døring

Det har været så fantastisk at deltage i denne kursusrække. En yderst velforberedt underviser, som har en meget reflekterende og ydmyg tilgang til hele området. Spændende indslag hver gang til at understøtte det fine materiale har gjort det ekstra sjovt. Det er ikke sidste gang, at jeg er med på kurser hos Touchpoint.
- Birgit Nielsen

Fantastisk ... tak til Peter for en levende og informativ undervisning... mere af det, tak! Unikt at kunne koble videnskaben sammen med den alternative behandling ... det var savnet! Tak fra mig.
- Jan Friis, coach & terapeut

Kurset var interessant og tankevækkende og gav virkelig grobund for et ønske om at vide mere … Du er en kæmpe inspiration.
- Kis Weiland, zoneterapeut

Kurset understreger, at der er masser af forskning, der understøtter alternativ behandling, og at energi medicin ikke er hokuspokus, men en realitet.
- Bjarne Dam Larsen, hypnose og psykoterapeut MPF

… Undervisningen er tilrettelagt i en fuldstændig logisk rækkefølge, hvor det ene spændende emne afløses af det næste, komplimenterer hinanden på smukkeste vis, ligesom alle emner forklares og underbygges med stor autenticitet - så man til sidst sidder med en følelse af, at alt på den mest naturlige måde hænger sammen. Ved slutningen af dagen fik jeg også det klare ønske, at jeg bare måtte vide mere ... så KOM nu med en fortsættelse.
- Katharina, politiassistent

Super godt kursus, god formidling, meget vidende underviser med nyeste viden. Udbytterigt.
- Hanne, læge

Jeg synes, du har været rigtig god til at gøre det måske svært forståelige stof "spiseligt" med tekst, gode og til tider humoristiske billeder. Jeg synes, det er flot materiale, som jeg ved, jeg vil komme til at bruge. Jeg synes, det er SÅ fantastisk, det arbejde du har gjort med at samle alle de data og forskningsmaterialer. Jeg har suget til mig, som trækpapir suger blæk. STOR respekt og tak fra mig. ALLE skulle på det kursus.
- Birgit Krogh, zoneterapeut

Der findes ikke en eneste anden person, som kan formidle denne enestående viden med humoristisk sans, som du kan Peter!
- Elissabeth Bittner

Dejlig afveksling i undervisningen. Ønsker flere kurser i samme genre og med lignende afvikling ;-)
- Lotte Koch, kinesiolog og healer

Engageret underviser, der forstår at formidle emnet på flere spændende måder. Meget velforberedt underviser, der brænder for emnet …
- Birgit Pedersen, sygeplejerske og akupunktør

Peter Lund Frandsen er den mest velforberedte og engagerede underviser jeg nogensinde har mødt! Et fantastisk kursus på alle niveauer.
- Solveig Vegener, kinesiolog

Jeg vil til enhver tid anbefale kurset. Peter har en herlig underspillet humor og en enorm viden, som han formidler helt unikt.
- Tove Midtgaard, reikimester

Mange inspirerende måder at anskue det energimedicinske på.
- Kurt Lindekilde, læge og spirituel psykoterapeut

Det har været en lærerig kursusrække, som Peter leverede med respekt og passion. Det har givet mig mere tro på, at virkning af holistiske behandlinger er reelle, og taknemlighed over at få lov at være behandler i disse tider.
- Joyce Jensen

Tak for et virkelig godt, interessant, vedrørende og vigtigt kursus, som jeg har glædet mig til hver eneste gang og aldrig gået skuffet fra.
- Lise Bache, arbejdsmiljøkonsulent

Et godt mix af viden på forskellige områder inden for en "ny verden" og forhåbentlig en fremtidig verden, hvor fokus uundgåeligt vil ligge ... En interessant kursusrække, som mange flere burde have muligheden for at følge :o)
- Michael Lohmann, coach, akupunktør

Kursusrækken i en Ny tids biologi har givet mig en grundig indføring i energiforskningens felt, som jeg ikke har set i Danmark før, og som har givet mig en bedre videnskabelig grund at stå på som komplementær behandler. Tak for det!
- Marie Louise Theill, zoneterapeut, cand.mag. psykologi

Peter, du er en skøn formidler. Du evner at sætte fokus på sammenhænge og gøre svært stof overskueligt og spiseligt.
- Lone Simonsen, Akupunktør og Zoneterapeut.

Jeg synes det har været en dejlig oplevelse at være med i din undervisning. Du er en meget behagelig underviser, som roligt og med faglig indsigt fremlægger dit stof - og med et touch af humor! Tak for det!
- Kirsten Skjerbæk - Ernæringsterapeut DET, cand.pharm.