Testimonials

quote.jpg

Med en solid basis i naturvidenskaben formår Peter at formidle indsigter, som ellers hører til i den alternative ende af skalaen. Netop det, at han tager afsæt i naturvidenskaben, gør ham til en vigtig brobygger; vi bliver mindet om, at den traditionelle naturvidenskab er meget rummelig og længe har beskrevet og indkredset de dybeste paradokser. At kunne det, gå fra de store sammenhænge til den enkelte celle - og bruge det bedste fra både komplementær og traditionel sundhedsforståelse - det kan Peter.

Mia Damhus
Farmaceut, Ernæringsterapeut DET, Forfatter, Institutleder
www.cetcenter.dk

quote.jpg

Peters indsigt i den nye tids biologi er både dyb og nuanceret. Han formår at gøre det komplekse tilgængeligt og anvendeligt. Det er ikke nogen let opgave at formidle resultaterne fra den nyeste forskning, men Peter formår at gøre det levende og underholdende. Hans stil er uhøjtidelig og ligetil og så giver han praktiske eksempler på konkrete anvendelsesmuligheder i den daglige praksis som behandler.

Sebastian Nybo
Foredragsholder, Forfatter og Erhvervspsykologisk Rådgiver
www.sebastiannybo.dk

Anmeldelse af kursusserien
En ny tids biologi har fået en fornem omtale i bladet Massør Nyt, der udgives af Foreningen Danske Fysiurgiske Massører.

Læs anmeldelsen her >

 

Anmeldelse af foredraget "Sådan har du aldrig set verden før"
Chefredaktør Hanne-Luise Danielsen deltog i foredraget i Dome of Visions i København i november 2014.

Læs hendes anmeldelse her >

 


Introduktion af oplægsserien "En ny tids biologi"